martes, 19 de marzo de 2019


RECEPTA FAMILIAR: BREUATS DE CARN PICADA!
INGREDIENTS PRINCIPALS:
350 carn picada de xai o vedella 1 cullerada d'oli d'oliva 1 ceba petita molt picada 2 grans d'all ben picats 1 cullerada de pinyons 1 cullerada de comí mòlt 1 cullerada de canyella mòlta 1 cullerada de gingebre 1 culleradeta de pebre vermell dolç 1 culleradeta de pasta de Harissa 1 cullerada de coriandre picat 1 cullerada de julivert picat 1 cullerada de menta picada 1 ou batut 8 fulls de pasta filo o brick  uns brins de safrà  mantega  sal  sèsam

PREPARACIÓ DE LA RECEPTA

Ofeguem en una paella amb una mica d'oli i a foc lent la ceba durant 5 minuts aproximadament. Quan estigui tova i lleugerament daurada pugem el foc i afegim la carn picada i els alls. Cuinem durant 5 minuts més. Anem remenant bé per desfer els grups de la carn amb l'ajuda d'una forquilla de fusta perquè quedi ben solta.

A continuació afegim totes les espècies, les herbes i els pinyons. Assaonem al gust i cuinem 2 minuts més sense deixar de remoure-ho tot, perquè es barregi molt bé.

En un bol posem un colador gran i tirem la carn ja cuinada, i la deixem que vagi escorrent i que refredi. Quan s'hagi refredat afegir un ou batut i barrejar bé.

Ara anem a preparar els briouats, per a això tallem la pasta tall en 4 tires, amb un pinzell huntamos tota la superfície amb la mantega fosa, posem a l'extrem més proper una cullerada de farciment i el enrotllem en forma de triangle.

Llestos els triangles els pintem de nou amb mantega i els portem al forn que tindrem preescalfat a 180 º C durant 15 - 20 minuts o fins que estiguin daurats.


Foto del plat acabat:

Resultado de imagen de receta de briouats de carne picada

No hay comentarios:

Publicar un comentario