miércoles, 13 de marzo de 2019

CARNESTOLTES A ARRIBAT !

El carnaval és una celebració que ja té lloc abans de la cursa cristiana (que té iniciatives variables). ... El carnestoltes combina elements com disfrutar, grups que canten copes, desfiles i festes al carrer.

Carnaval de Venècia.
Resultado de imagen de Carnaval de Venècia.
El carnaval més famós del món al costat del de Rio de Janeiro al Brasil és el carnaval de Venècia. Aquesta festivitat és un atractiu afegit als molts que té la ciutat italiana. Les màscares i els vestits d'època són en aquest carnaval el segell distintiu. Durant deu dies, el misteri, la bellesa i la seducció prenen el poder de la ciutat italiana en una festa que no té res a veure amb la resta de carnestoltes de la resta del planeta.


 Rio de Janeiro:
Resultado de imagen de Rio de Janeiro: CARNAVAL
Sense cap dubte l'esdeveniment més famós de l'any és el Carnaval de Rio de Janeiro, un dels espectacles més grans d'Amèrica i una de les majors manifestacions de la cultura carioca, que omple de música i color els carrers de la ciutat durant una setmana i que té el seu punt culminant en l'espectacular desfilada de l'Escoles de Samba que es porta a terme al Sambòdrom.



Santa Cruz de Tenerife

Resultado de imagen de Santa Cruz de Tenerife CARNAVALEl Carnaval és la festa més coneguda i celebrada de l'illa, especialment a Santa Cruz de Tenerife, la seva capital. Durant diversos dies el colorit de les disfresses i l'alegria dels participants inunden els carrers de la ciutat en un extraordinari ambient festiu. La festa santacrucera al carrer comença divendres que precedeix a dimarts de Carnestoltes amb una espectacular cavalcada anunciadora i té el seu apogeu a les nits, quan milers de carnavaleros disfressats ballen i es diverteixen fins a les primeres hores del dia següent.

L'espectacle continua nit rere nit fins dimecres de cendra en què els santacruceros enterren la sardina i, oficialment, es dóna per acabat el Carnaval. No obstant això, la festa torna el cap de setmana següent, conegut com "de pinyata".

No hay comentarios:

Publicar un comentario