miércoles, 13 de marzo de 2019

12 MESOS 12 HISTORIES...

GENER :28 de Gener de 1887 Es va iniciar la construcció de la Torre Eiffel
Resultado de imagen de TORRE EIFFEL
FEBRER: 24 de febrer: neix el 1955 Steve Jobs (fundador d'Apple)


Resultado de imagen de Steve Jobs (


MARÇ: 8 demarç Dia Internacional de la Dona - Història

El Dia Internacional de la Dona commemora la presència, treball i rol de la dona al voltant del món.
Resultado de imagen de mon internacional de la dona


ABRIL: 12 abril 1912; Enfonsament del Titanic: La nit del 12 d'Abril, el majestuós transatlàntic Titanic, s'enfonsa en topar contra un Iceberg, després d'haver estat presentat al món com un vaixell definitiu i indestructible

Resultado de imagen de 2; Enfonsament del Titanic
MAIG:El 29 de maig de 1953, Edmund Hillary, alpinista neozelandès de 34 anys, i el xerpa nepalès, Tenzing Norgay, de 39 anys, van trepitjar el cim més alt del món, la muntanya Everest de 8.848 metres d'altura.
Resultado de imagen de edmund hillary van trepitjar el cim més alt del món, la muntanya Everest de 8.848 metres d'altura.
JUNY:28 juny 1914; Inici de la Primera Guerra Mundial: El 28 de juny es va produir a Sèrbia l'atemptat contra l'hereu al tron ​​d'Àustria, Francesc Ferran, donant així peu al començament de la Primera Guerra Mundial.
Resultado de imagen de primera mundial
JULIOL:20 de juliol de 1969. Si més no oficialment l'home arriba a la lluna i aquest moment és televisat per a tot el món en capacitat de veure-ho. "Aquest és un petit pas per a un home però un gran salt per a la humanitat", va dir Neil Amstrong, aquest primer home a trepitjar la lluna per primera vegada.
Resultado de imagen de trepitjar la lluna el primer homer
AGOST:,  Agost dia 6, de  1945 La bomba d'urani ''Little Boy'' va ser llançada sobre Hiroshima (el Japó).











SEPTEMBRE: 2 de septembre de 1945 : finalitza despres de sis anys i un dia , el major conflicte bél.lic de la història  : La segona guerra mundial  


Resultado de imagen de segona guerra mundial

OCTUBRE:12 d'octubre de 1492 Cristóbal Colón descubreix América.
Resultado de imagen de descobriment de america
NOVEMBRE: 8 de novembre de 1989. La data en què el Mur de Berlín és destruït. Un alt dirigent del règim de la RDA va anunciar a la resta del món que els alemanys de l'Est tenen total llibertat per abandonar el seu país. Aquest anunci va provocar que aquest Mur sigui esfondrat a pic i pala pels ciutadans.

Resultado de imagen de el Mur de Berlín és destruït

DECEMBRE:  17 desembre 1903; Inici de l'aviació: Els germans Wright dissenyen un biplà propulsat a motor i aconsegueixen per primera vegada en la història un vol tripulat de curta durada, donant peu a l'inici de l'aviació.
Resultado de imagen de els germans wright

No hay comentarios:

Publicar un comentario